Ako par dana konzumirate ovo, stomak nestaje i pojavljuju se pločice! Da ovo je moguće! Cijeli svijet je naprosto poludio za svim ovim! Za samo 7 dana -10 kilograma

Jedan gospodin po imenu inače Piter Karvel je na svom dobro poznatom You Tube kanalu koji ima samo jedan snimak je objavio ovo i za ovim aktuelnim video snimkom je poludio cijeli svijet zaista. On je obavjio savršeni recept za mršavljenje i taj snimak je za samo par dana postao toliko aktuelan i toliko popularan.

On je naime ovaj recept dobio od jednog jako dobro poznatog britanskog homeopate, a iza svega ovog stoji i jako dobar recept koji je obrađen. Kao i sami možete da vidite na You Tube sada ovaj snimak za kratko vijeme je skupio preko 2 miliona pregleda. Ako vas povrće i ne privlači toliko i sami niste navikli da ga jedete toliko često bez ovog napitka i vi će te da unosite u svoj organizam potrebne hranljive materije koje mogu da vam pomognu.

Loading..

Probajte ovaj napitak napraviti od sledećih namirnica. Pomoći će te sebi da uklonite sve masne naslage i da na poseban način vi očistite svoj organizam prije svega od otrova i toksina koji su se skupili. Nakon ovog što probate svaki dan će ovaj napitak savršeni da bude spreman u vašem frižideru.

SASTOJCI

  1. jedna velika cvekla
  2. tri mrkve srednje veličine
  3. pet štapova celera
  4. jabuba jedna
  5. šaka svježeg špinata
  6. krastavac
  7. dvije srednje rotkvice
  8. jedan i po cm đumbira
  9. cijeli veliki limun

PRIPREMITE OVO NA OVAJ NAČIN:

Povrće prvo očistite te dodajte i svo ostale. Sve ovo sjedinite. Najbolje je da pijete ovaj sok ujutro na jutro. Oni koji su isprobali govore da je jako hraniljivo i da može da vam zamjeni doručak po jačini.