Baba Vanga je sa svojim ni malo ugodnim predviđanjima prestravila sve i zabrinula! Predsjedniku Amerike će se desiti ovo? Pogledajte koji zvaničnici će imati probleme

Svima je jako poznato da je Baba Vanga jako poznata, naime ona je Bugarska proročica koja je uspjela sve da pogodi do sada, sve što je reka. Čak je i ona uspjela da predvidi kako će i šta će se desiti i da će poginuti mlada Silvana Amenulić koja je predvidjela i smrt Saše Popovića. Što se sada tiče cijelog svijeta, Baba Vanga je glavna. Ona je predvidjela i cunami koji se desio 2002. godine i napad koji je bio u New Yorku prije sada 20 godina! Takođe predvidjela je i opasni virus i čak je vidjela kada će ona da umre , koji datum i u koliko sati.

Loading..

Kada govorimo o Babi Vangi ona je govorila da će pokušati da se izvrši atentat na Vladimira Putina. On će da preživi i tri napada i to će biti ključan. Pored toga ona je vidjela da će Vladimir Putin da oboli od neke bolesti da će biti bolestan 3 mjeseca. On ćće da ostane gluh tada i to će ga uništiti jako. Najteže mu pada jer neće moći više radi tog problema da obavlja funkciju predsjednika tada.

Ona je do sada predvidjela sve i u velikom broju svi su ostali u šoku radi toga. Nama sada ostaje da vidimo šta će i kako će se desiti. NAIME PREDVIDJELA je da će da umre u svojoj sobi i od tog trenutka ona se odala alkoholu, koji je bila do zadnjeg dana.