Brena je sada jednostavno poludjela od velike ljubomore! Bobina bivša supruga mjesecima ne izlaze iz njihove vile! Čovjek samo nju vidi i Brenu ne primjeti

Vrlo dobro je poznato da je pjevačica Lepa Brena 80-tih godina prošlog stoljeća udala za najvećeg frajera tih vremena a t je Slobodan Živojinović. Već je on bio oženjen te je imao sina iz prvog baka ali kada je vidio najveću atrakciju iz bivše Jugoslavije sa lijepim nogama i divnim licem nije mogao da odoli joj. odmah se razveo tada i ženio se Lepom Brenom jer je ona tada bila najpoželjnija žena u državi i u regionu.

Loading..

Kada se on oženio jednostavno njegova karijera je krenula niz put a njena karijera je bila nikada jača. Boba se udebljao ostavio reket i dobio je dva sina te je postao i generalni trgovac Mercedesom za istočnu Evropu i tada je dobio veliku zaradu. Kasnije je i počeo rad sa Grand podukcijom pa su postali i milionaši. Njihova djeca su odrasla a oni su postali i baka i deka.

Filip je oženio regionalnu poznatu pjevačicu Aleksandru Prijović a dobio je i sa njom sina Aleksandra a majka njegova sada živi u Americi i dolazi jako često u Srbiju da bi vidjela unuka.SADA JE u sretnom braku ima sina Marija koji igra košarku za Real Madrid i kćerkicu Ivu.