Cecina prija sve iznenadila: Ona se skinula u kupaći i pokazala je svoje zavodno tijelo! Ova dama je duplo bolja od CECE bez jedne korekcije na tijelu!

U nastavku današanjeg našeg članka malo ćemo da mi govorimo sada o porodici Ražnatović koja se u zadnje vrijeme povukla sa javne scene i jednostavno rade na tome da ne govore previše o dešavanjima u njihovim porodicama. Sa vremena na vrijeme pojavi se po neki stori i to je to. VELJKO JE sada uveliko se posvetio samo svojoj karijeri dok je Anastasija sada sa svojim dečkom u Novom Sadu a Ceca je odavno na Malti u svojoj kući, to jeste vili da odmara cijele godine i jako lijepo joj je tu.

Loading..

I Bogdana joj je u jednom trenutku došla sa unukom u posjetu kako bi ona odmarala u pravom smisli te riječi. Ceca je sa svojim prijateljima iz Titelja provodi jako lijepo svoje slobodno vrijeme. Oni su zaposleni vode svoj dugogodišnji biznis sa pilićima koje prodaju na Beogradskoj pijaci i tako jako rijetko imaju vremena da se druže.

Ali i oni se nekada opuste, uživaju i odmaraju a tako je Bogdanina majka sebi isto priuštila odmor sa svoje dvije kćerke i to u Egiptu. One su bile tamo 15 dana gdje su proveli jako lijepe dane, trenutke te su napunili baterije za nove radne pobjede.

Njoj je dnas rođendan pa su njene kćerkice ipak odlučile da joj čestitaju najljepši dan u godini kada su objavili slike sa ljetovanja kako se ona ljulja u vodi i kako odmara. Može se reći da je Cecina prija mnogo bolja i zgodnija od nje i da je u godinama i da je rodila tri kćekice.