Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Cijela Srbija na nogama radi ovoga: Oglasio se po prvi nakon što se pojavila vijest da mu majka ima dečka! Sa ovim statusom sve je zakopao! (FOTO) – Infopedija

Cijela Srbija na nogama radi ovoga: Oglasio se po prvi nakon što se pojavila vijest da mu majka ima dečka! Sa ovim statusom sve je zakopao! (FOTO)

Mi smo svjesni sada toga da su svi mediji u zadnje vrijeme pisali o tome i pisat će i danima poslije o tome kako je Svetlana Ceca Ražnatović pronašla novog dečka i ono što je sada mnoge iznenadilo jeste da je ona nakon pune dvije decenije nije se pojavljivala sa nekim muškarcima u javnosti i kako saznajemo on je 8 godina mlađi od njeg. A mi smo takvi ljudi da smo odmah krenuli da je osuđujemo na društvenim mrežama.

No međutim mi sada vama postavljamo pitanje a to je da ako može Dara zašto onda ne može i Ceca?

Loading..

Ovo je ujedno bilo i jedno opravdanje kojemi imamo kada smo pročitali ove vijesti na instagramu i na facebook. Ono što sada možemo da primjetimo jeste da nju tu baš i ne zanima nego se ona sada trudi da provede što više vremena sa svojim novim dečkom koji je privatnik i kojeg svi znaju jer ima svoj biznis koji se bavi ugostiteljstvo.

On je razveden i ima kćerkicu iz prvog braka koja se zove Iskra a koja je prije par dana imala i rođendan na kojem je bila i sama Ceca. Pored toga otac ovog njenog momka je istakao i oglasio se da se ne petlja u izbor svog sina i da je to njegovo i ako je istina onda je sretan. Sa druge strane došlo je sada pravo vrijeme da Ceca sada upozna njega sa svojom djecom sa Veljkom i Anasatasijom i oni su skupa sada na ručku.