Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Da li je ovo moguće? Jelena Karleuša zarađuje na hiljade eura na svojim golišavim slikama! (FOTO) – Infopedija

Da li je ovo moguće? Jelena Karleuša zarađuje na hiljade eura na svojim golišavim slikama! (FOTO)

Vrlo dobro mi znamo da je svijet šou biznis pogotov sada u ovom period otišao jako daleko i to u nekom sasvim drugom pravu sada. Sve se ovdje vrti oko zgrade i gleda se samo najbokji način da se vidi i da ostvare neke pozitivne stvari i balansi i to do kraja godine. Nije to ništa čudno jer pogledajte samo šta se dešava i kakva je to situacija sa covid 19 pa sada neki pjevači rade na tome da se snalaze kako znaju i kako umiju da jednostavno situacija se smiri.

Loading..

U Srbiji je takva situacija da je jako loša i kako neki kažu da je jako gadno po tom pitanju. Pjevači rade sve na tome da na sve načine se snađu a neki su tada jednostavno krenuli i sa karijerom influensera kao što je Marija Šerifović koja je odlučila da pokrene svoj You Tube kanal. Vjerovali ili ne ona je skupila za jako kratko vrijeme preko 250.000 i može se reći da joj sada dobro ide.

Jelena Karleuša spada sada u red onih dama koje jako dobro zarađuju pogotovo od kako je krenula ova cijela sitauacija sa COVID-om. Vi se pitate pa kako, jer ako ćemo biti sigurno od muzike niko ne zarađuje. Ona je u Zvezdama Granda a Saša Popović radi na tome da je ne izgubi jer vodi program. Ako pogledamo njen nalog na instagramu možemo da vidimo da ima preko milion pratilaca i tu su dobre cifre zaista. Koliko je zaista moćna pokazuje i podatak da njena kćerka koja ima samo 13 godina krenula je foto modelom.