EVO KOLIKO ĆE KRISTIJAN DOBITI ROBIJE JER JE PRIJETIO STANIJI JAVNO! Dobri advokati su riješili odmah slučaj! POSLIJE RIJALITIJA ODMAH U ZATVOR!

Kristijan Golubović je ustao u emisiji uživo u rijalitiju i pred svima se zakleo u svoju djecu da će ubiti Staniju Dobrojević ukoliko mu se ne izvine jer mu je spominjala djecu. Tvrdi kako bi to uradio bilo kome tko vrijeđa djecu ali ovoje zaista velika prijetnja. Čak se i Stanija uplašila pa je javno tražila da država reaguje.

Stanija se boji ulaska u rijaliti ali ima potpisano ugovor i mora da tamo uđe. Međutim, iako postoji obezbjeđenje, Stanija tvrdi da nju Kristijan za sekundu može da ubije.

Šta će se desiti, uskoro ćemo saznati. Ovo je najinteresantniji rijaliti ikada, očekuju veliku zvijezdu Staniju u ringu sa najvećim kriminalcem ikada Kristijanom G.

Loading..

Advokati su odmah reagovali i zbog toga što je rekao, tačnije što je javno prijetio smrću, s obzirom kakav dosije ima, Kristijan će na robiju poslije rijalitija.

Platiti će i novčanu kaznu ali i odrobijati jednu godinu dana zbog prijetnje.

Vidjeti ćemo kako će Kristijan te novosti podnijeti. Uskoro nas očekuje pravi show, iako je Marija Kulić pokušala da ga smekša, dovelo je do samo goreg stanja.