Evo zbog čega se VIRUS TAKO BRZO ŠIRI! Morate da ovo pročitate i dijelite dalje da svi vide! SVI SU U PANICI – Infopedija

Evo zbog čega se VIRUS TAKO BRZO ŠIRI! Morate da ovo pročitate i dijelite dalje da svi vide! SVI SU U PANICI

Iako su se svi nadali da će stvari biti bolje kada se sunce pojavi, svjedoci smo da to nije tako i da se ponovo dešava da se sve zatvara i da se mjere opreza i dalje moraju da poštuju i da se sve vraća kao kada se tek pojavila korona virus. Ovaj virus je odnio mnogo života, a sada imamo i odgovore na neka pitanja koja su često postavljena.

Pratimo vaše komenatare i jedno od najčešćih pitanja je bilo: “Kako to da se virus tako brzo širi?” Konačno smo došli do odgovora i otkriti ćemo vam o čemu se tu radi.

Doktorica Kuljić Kapulica je zbunjena i teško da je znala da odgovori. Istakla je da je na epidemiolozima da otkriju gdje su bili svi ti zaraženi i kako su širili virus.

Loading..

Njeno mišljenje je da se neko tu igra i da svima nabija rogove, a tko to radi, ni ona ne zna.

Tvrdi da je mnogo zbunjena kao i svi ostali, jer su mnogi bili uvjereni pa čak i epidemiolozi, da će sa jačim sunčevim zrakama da se ubije više od 50% virusa, ali kao što vidimo, dešava se suprotno.

Očito su zaraženi bili u dobrom stanju i nisu znali da su zaraženi te su na taj način i širili zarazu. Ničiji imunitet ne podnosi isto virus, tako da je jedino to odgovor na postavljeno pitanje.