HAOS U NOVOM PAZARU! Pomoć stiže sa svih strana! NAJGORE MJESTO DO SADA! Svake sekunde raste broj umrlih i zaraženih, snimci su jezivi! – Infopedija

HAOS U NOVOM PAZARU! Pomoć stiže sa svih strana! NAJGORE MJESTO DO SADA! Svake sekunde raste broj umrlih i zaraženih, snimci su jezivi!

U Novom Pazaru je zaista stanje katastrofalno. Zaraženi su doktori i osoblje a ponestaje im i snage, ponestaje im i medicinskog pribora. Nažalost, ovo je mjesto najgore do sada od kako se pojavio korona virus. Svi su u molitvama zbog njih a šta se dešava, te zbog čega su toliko zaraženi, za sada nema odgovora.

Naime, jedno je sigurno a to je da su od jutros svi ustali na noge i počeli da se bore zajedno sa njima.

Ana Brnabić i Zlatibor Lončar su skoro već u Novom Pazaru kako bi se uvjerili lično u tu situaciju ali i kako bi im pomogli.

Loading..

Naime, ono što je sve mnogo zabrinulo jeste to što su napadnuti medicinski radnici iz Kragujevca koji su poslati kako bi pomogli u liječenju.

Ana Brnabić želi da sazna šta se to desilo i žele da im pomognu maksimalno.

Iskreno se nadamo da će biti dobrih rezultata. Ono što je svima jasno, zaista je tamo stanje haotično a snimci nisu za one sa slabim srcem. Mnogi su na respiratorima a mnogi su i preminuli.