Kada ga je majka rodila 82-godine bila je presretna jer je živ! i zdrav! Pogledajte kako on danas izgleda! OVO JE TUGA, da li je ovo moguće?

Danas mi govorimo malo o majkama koje su prije svega heroji i koje rode bebe koje postanu prije svega svjetsko čudo i o njima mnogi govore. Mi smo nedavno imali priču o jednoj jako hrabroj majci kojoj treba da se skine kapa jer je ona kako se kaže rodila monstruma koji je imao 14 kilograma. Naravno da se ona tada porodila na carski rez a mi ćemo da govorimo o jednom serijskom slučaj koji se desio u UKRAJINI ali je ovaj put u pitanju sretan kraj za sve.

Loading..

Ime ove žene je Svetlana Mirčajeva, koja je rodila 1982 godine bebu giganta, a u medicini je inače ova dijaznoza poznata kao gigantiza. To je bolest mozga gdje dijete raste jako brzo a mališa je sada sa 6 mjeseci imao preko 13 kilograma. Malom Igoru tada nije bilo spasa jer je mogao jako brzo da umre, a ona je onda preko nekih humanitarnih organizacija, organizovala je liječenje u Sjedinjenim Američkim Državama gdje je on imao tada operaciju

Njemu su tada hormoni počeli da divljaju, i sve se jednostavno zaustavilo. Sve je ovo riješeno na najbolji način za sve njih a Amerikanci su to iskoristili za dobar biznis te je maleni Igor počeo da radi kao model u nekim tim reklamam, a oni su dobili tada i državljanstvo, tako da su i dan danas oni tu. Mali Igor je tamo završio i osnovnu školu ali poslije je i Koledž upisao.

On je danas visok preko 230 centimetara, a najviši je čovjek u Ukrajini ali i u Americi i mogli ste vidjeti to i 2013 godine kada je učestvovao on i na Izboru za najbolju pjesmu na Eurosongu tada sapjevačicom Zlatom Ognjević.