Kada su otišli do rodne kuće Mustafe Nadarevića iznenadili su se! Nisu očekivali ono što ih je dočekalo tamo

Nažalost svaki dan možemo da čujemo kako nas sada napuštaju velika imena i to kada se radi o glumi, o muzici o sportu a tuga je sada sve veća i veća jer je veliki broj poznatih ličnosti obilježila je ova 2020 godina da je završila tako jer su naši glumci, pjevači i pjevačici nažalost preminuli. Tako smo mi prije nekoliko dana i zadnji put pozdravili sa fudbalskim velikianom Dijagom Maradonom. Na našim prostorima prije samo par dana smo se oprostili od glumca Mustafe Nadarevića.

Loading..

Pokojni Nadarević je zaista bio jedan od velikih glumaca na sceni, čovjek koji je tada glumio u velikom broju filmova ali i serija i onaj koji je znao iznijeti pa skoro svaku ulogu na pravi način tada pa i one luckastije kao što je bilo Izet Fazlinović u seriji “Lud zbunjen normalan” i tako je postao omiljeni glumac. Tu je on sve iznenadio jer njega svi pamte kao glumca u ozbiljnim ulogama a Izet je totalna suprotnost od sve što je do sada radio. SADA Su se zadnjih put pozdravili od njega, političari, estradni umjetnici kao i svi obožavaoci njegovog lika i djela i stanovnici Novogo Grada su otišli do njegove rodne kuće gdje su stavili i cvijeće. On je živio u toj kući i tu je išao u osnovnu školu.

Nadarević je odrastao ovdje, a 1969 godine več je ostvarivao velike uloge u Zagrebačkom kazalištu mladih ali je postao i član Drame Hrvatskog narodnog kazališta.