KATASTROFA! TEK SADA POČINJE HAOS U SVIJETU! Stiglo nas je ono čega smo se najviše bojali! OVU BOLEST NEĆEMO POBIJEDITI!

Ono čega su se mnogo plašili, to je bilo da nas osim korona virusa niti jedna druga vrsta bolesti ne pogodi. Korona je postala broj jedan na listi najgorih virusa i zaraza. Više to nije ni sida, sada je korona. Naime, ljude je mnogo bilo strah onoga što dolazi poslije nje, a sada se to i ostvaruje. Ono čega su se svi najviše bojali, prizvali su to svojim strahom.

Kinezi su istakli da se boje da poslije korona virusa, na svijet se ne obruči i bubonska kuga.

Međutim, kako saznajemo, u Koloradu se pojavio prvi slučaj tog oboljenja ali u ranoj fazi i uspjeli su da ga izliječe. Naime, ono što je jako bitno da se naglasi, i ova bolest je nastupila.

Loading..

Ova bolest je prije mnogo godina odnijela na milione života jer nisu imali pristup liječenju ali se nadaju sada blažem obliku i ranom otkrivanju bolesti.

Ovaj oblik kuge ima tri strašna simptoma i posljedice. U najgorem slučaju, smrt.

Čovjek koji se zarazio ovom bolesti je izliječen a nije kao korona virus da se lako prenosi. Prenio ga je na sebe jer je hranio vjeverice koje su bile zaražene. Dakle, ovih dana, što manje sa glodarima.