KIJA KOCKAR KONAČNO SVE PRIZNALA! Nikada nije ZAVRŠILA PRIČU sa Slobom! SVI SU ZANIJEMILI

Konačno je Kristina Kija Kockar otvorila dušu i priznala ono što su svi i potajno znali u sebi duboko. Kija je otkrila da Slobodan Radanović i dalje pati za njom i još uvijek je zove da se pomire i da budu zajedno. On želi da sve obnove, a veza sa Jelenom je samo paravan za medije.

Naime, Kija Kockar je istakla da je Sloba psihopata koji još uvijek želi da bude sa njom, a sve ove veze su paravani, kako bi ispalo da je on voljen i da živi svoj život.

Postoji još stvari koje Kija nije htjela da otkriva i zaista su se svi iznenadili jer joj je sada prekipjelo i to je otkrila.

Loading..

Kija je dodala da je Jelena ne zanima, isto je smatra kao i lampu na zidu, nebitna, a više joj je žao muža i djece, jer ih je sve varala sa Slobom a to Kija zna kako je kada se desi.

Kristina je dodala da ona radi punom parom, da nema vremena da se obazire na natpise, ali Sloba je milion puta nazove u toku sedmice.

Iako ima djevojku, nju i dalje smara da se pomire i da obnove sve što su imali. Po tom pitanju, Kija je rekla da je Sloba Luna dva. Zaista je ovo sve iznenadilo jer su sasvim nešto drugo predstavljali medijima, vidjeti ćemo šta će Sloba na sve da kaže.