KUCNUO JE ČAS! Luna Đogani NAPUŠTA RIJALITI! Njen ugovor je istekao, oprašta se od Marka u suzama! – Infopedija

KUCNUO JE ČAS! Luna Đogani NAPUŠTA RIJALITI! Njen ugovor je istekao, oprašta se od Marka u suzama!

Naime, Luna Đogani je Marku Miljkoviću otkrila da će u rijalitiju biti samo do sedam dana prije kraja rijalitija. Kako je veliko finale 10. jula, Luna Đogani 03. jula napušta veliko imanje. Ona zna da se bliži kraj i da za samo četiri dana će biti u svome domu. Nije ni svjesna da će konačno da odahne i da se opusti nakon svega.

Naime, ovo je treća godina rijalitija Luni Đogani i mnogo joj je bilo teško da se navikne na sve. Mnogo promjena, čas u rijalitiju čas napolju.

Zaista je to jako stresno ali konačno bi mogla da kaže da je ovo za nju kraj i da više neće biti u rijalitiju i da će konačno da se posveti svojoj karijeri.

Loading..

Luna je sinoć pričala u Šiša baru sa Ognjenom i otkrila mu kako je sada sigurna u Marka i ne osjeća brigu da ga tamo ostavi sedam dana.

Ona mu sada vjeruje i ne brine se za Jelenu Pešić. Jedino se brine za majku i oca i misli da bi samo oni mogli napraviti problem.

Iskreno se nadamo da neće biti novih drama i da će uskoro da se sve završi. Luna već mazi i pokriva Marka, ljubi ga i čuva jer zna da se sedam dana neće vidjeti ponovo.