Majka malenog dječaka (3 godine) koji se slučajno objesio u svojoj sobi, iznenada preminula na njegovom grobu

Majka malenog Vuka B koji je 2018 . godine prije dvije godine iznenada objesio u svojoj sobi dok se igrao. Desila se jako tužna situacija da je njegova majka S.B. koja je imala 45 godina je pronađena mrtva na Novom Groblju u Beogradu a ovo je tragedija koja je sve preplašila i zaista potresla.

Loading..

Kako govore sada neke nezvanične informacije koje su se skupile, ona je otišla na grob od svog sina i to oko 16 sati poslije podne, i bez obzira jer je tada vladao policijski sat, a kako se ona nije vratila kada bi trebala,njena porodica je tada pozvala groblje da pregledaju. Crkvenjak koji je bio u blizini tu groblja je izašao na grobno mjestu te je tada zatekao nju mrtvu na grobu svog sina.

D vas sada sve podsjetimo, sve vas koji do sda niste imali priliku da čujete za ovu ni malo ugodno priču. Naime njen sin je Vuk 2018 godine u centru Beograda u svojoj sobi i to sa maramom oko njegovog vrata, kako se ona zakačila na kvaku od vrata, on je nažalost stradao i tako nesretno izgubio život. Neposredno prije nego li je tako nastradao on se igrao sa svojom maramom. Bio je u stanu sa majkom i dvije sestre koje su bile u drugoj sobi tada te su se sve spremale da njega voze na trening.

-Vuk je kao i prije se igrao u svojoj sobi sa svojim razbim igračkama, sve je bilo isto kao i do sada. Negdje je našao maramu i desio se ovo , nešto jako stravično. Ni sami ne znamo kako se ovo desilo ali njega više nema.