Naš najpoznatiji glumac iz serije “Naše male klinike” nažalost iznenada preminuo! Tuga velika i praznina! Svi u nevjerici da se ovo desilo

Božidar Alić je inače pozati naš glumac koji je nažalost iznenada preminuo i to ne tako star. On je preminuo u svojoj 65. oj godini života. Naime sve se ovo desilo iznenada kada je on napustio svijet i niko nije mogao da vjeruje da će on da napusti svjet i da ćemo svi ovako rano da ostanemo bez njega.

Ova vijest je istinita i na ove priče to jeste tačnije informacije oglasila se i njegova suprug Sandra Alić te je ona sada potvrdila da je nažalost on napustio svijet i da više nije tu. Naime on je u Zagrebu rođen i tamo je i završio Akademiju dramskih umjetnosti i tada je počeo on da se bavi i sa svojom karijerom i borio se do zadnjeg dana kao lav.

Loading..

Svi su znali za njega a on je oduvijek bio osoba koja je jako voljela da uči, da bude uspješan i uvijek su priznavali njega i svi sz znali da njemu nikada problem nije bio da nekome pomogne i uvijek je radio sve ono što je potrebno njemu i uvijek je dobro radio i za sebe i svoju porodicu i druge.

Koliko samo je on bio svestran govori sada činejnica da je on snimio CD sa italijanskim pjesmama jer je jako volio Italiju a njen način života i sve oko toga je radio da bi ugodio naprije sebi. On je imao i uloge u seriji Najbolje godine kao i u seriji Zabranjena Ljubav, Naša mala klinika, Ponos Rtkajevih a pored serija gledali smo ga i u raznim ulogama u filmovima. Kada smo saznali da je on umro jednostavno svi su bili zatečeni i osjetili su veliku prazninu nakon gubitka.