Naša mlada poznata pjevačica bez imalo srama priznala: Ja nisam normalna, nemojte da ovo radite i ne dozvolite sebi da ovo pređe u tešku bolest.” Ona je sada otkrila sve detalje i to PRVI put

Zvezde Granda do sada su napravile jako veliki broj poznatih mladih i jako talentovanih pjevača i pjevačica koje imaju jako veliki talenat ali se u zadnje vijeme među svima istekla Džejla RAMOVIĆ koju inače svi smatraju da je ona mezimica Marije Šerifović jer joj je bila mentorica tokom takmičenja u šou i dovela je tada i do pobjede. Neko vrijeme se govorilo kako njih dvije nisu u dobrim odnosima ali Džejla je sve to demantovala i rekla je i kako i dalje sarađuju i u dobrim odnosima su.

Loading..

Marija Šerifović je uvijek smatrala da je Džejla uvijek bila jako velika zvijeda i jedna od rijetkih je bila koja bi mogla da ostvari i svoju karijeru kao i Marija i samo ako bude tada dovoljno pametna sa pjesmama i medijskim nastupima. Džejla danas ima olakšicu u dizanju u zvijezde pa je mnogo lakše joj bilo dok je Marija bila tu. Marija je sada odlučila da snima vlogove na YouTube i od toga sada zarađuje. Naime Džejla nije jedina koja je postala poznata u porodici nego i njene sestre koje su sada influenserice.

Međutim sada je Džejla odlučila da progovori o tome kako je mnoge iznenadila kada je rekla koliko vremena provodi na društvenim mrežama. Da je lako da bude se influenser svi misle ali kao što vidite po njenom primjeru nije lagano. Naime ona kaže da je postala bolesna i misli da nije normalno njeno sada ponašanje.