Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Našeg jako poznatog pjevača otac strpao u kesu i ukrao iz porodilišta! Ovaj razlog je zaista bizaran! Pročitajte ovo, jer nije svakidašnja priča! – Infopedija

Našeg jako poznatog pjevača otac strpao u kesu i ukrao iz porodilišta! Ovaj razlog je zaista bizaran! Pročitajte ovo, jer nije svakidašnja priča!

Pjevač po imenu Hari Varešanović je inače svima poznatiji kao Hari Mata Hari inače ne voli i ne priča jako često o svom privatnom životu ali ovog puta je on otvorio dušu te je sada otkrio i neke detalje koji su bili nepoznati za mnoge ljude. On je odlučio sada sa svima da ispriča jedan jako zanimljiv dio iz svog života koji je bio vezan za djetinjstvo to jeste dan kada se rodio jer je njega otac nakon par sati ukrao iz bolnice.

U Sarajevu je te godine bila jako velika zima. Novorođena djeca su počela da umiru jer grijanja tada nije bilo u bolnici. Otac je tada donio narandže a mene je tada stavio u tu kesu jer se plašio da ja ne umrem od zime. Stigao sam tako na zanimljiv način u naš topli dom tada.- rekao je Hari.

Loading..

On je inače svima poznat po tome da je u medijima izbjegavao da priča o svom privanom načinu životu al za njega s ezna da ima dva braka i troje djece iz brakova.

O privatnom životu ne govorim. Ima dva braka i troje djece. Damira, Maka i Nađu. Moja kćerka mi je podarila i dva unuka i to Ishaka i Kana. Sada u ovim godinama jednostavno unuci bude sve u meni. Za svoju djecu tada nisam imao vremena jer se puno radilo ali kada su stigli unuci ja sam otkrio tada i ljubav. Sretan sam jako jer djeca nisu u muzici i da su pronašli sreću u drugim granama.