Niko nije mogao da vjeruje da će se ovo desiti! Za samo par sati ulazi ona u rijaliti Zadruga. Nakon što se ovo desi, sve će izaći na vidjelo!NEKI strahuju odavno

Kao što smo već do sada mogli da skontamo i da se naviknemo, svakog utorka na Pinku možemo da vidimo kako se organizuje žurka, kako počinje i kako se završava. Na toj žurci uvijek bude raznih problema i svi se ponašaju kao da su pušteni sa lanca a ne kao normalne osobe.

Poslije jedne jako naporne sedmice, koja se desila tada u bijeloj kući Zadruzi, zadrugari će da imaju sada pravu priliku da se opuste, da uživaju u muzici i u zabavi koja je napravljena samo za njih. Ali prije početka Zadruge, na programu je nešto zanimljivo i svi uživaju gledajući ovo i svi su tada prikovani na ekranima i svi su gledali šta će i kako će se desiti.

Loading..

Na programu je tada bilo novo izdanje i to najgledanijeg programa Ami G Show, te su gosti kod Ognjena Amidžića je bio tu Aca Lukas, Dark Lazić, Lena Čolak, Ilma Karahmet i pjevačica Katarina Grujić koja je ovdje sada došla kako bi napravila promociju svoje nove pjesme. Emisija je tada bila jako zanimljiva jer je Lukas nedavno i izdao pjesmu koja je dobila velike ovacije a to je pjesma ” Moj život” koja je kako on i sam kaže njegova autobiografska.

Mlada pjevačica Ilma Karahmet se pojavila na Pink TV i ona je mlada Bosanoskohercegovačka pjevačica koja je uspjela da se takmiči u X Factor 2013- te godine. Mnogi ljudi su mislili da bi trebala ona da pobjedi, ona je pred finale napustila takmičenje, a onda je tražila i pobjedu RTL-ovoj emisiji po imenu Zvijezde, gdje imali i svoje mentore da im pomognu.