NJEMAČKA POSLALA ODLIČNE VIJESTI ZA RADNIKE BALKANCE! PAŽLJIVO PROČITAJTE

Iako se dešava ova cijela situacija sa korona virusom, vlada Njemačke je odlučila da sve obavijesti iz Bosne i Hercegovine, Albanije, Kosova, Sjeverne Makedonije, Crne Gore ali i Srbije da ova situacija, ne važi za zapošljavanje. Tačnije, i dalje ukoliko je sve regularno, možete da idete tamo da radite.

Njemačka Vlada je obavijestila sve građane da je produženo važenje uredbe o useljenju svih radnika sa zapadnog Balkana. Dakle, dobro došli ste tamo.

Jedino što smo saznali, jeste da će biti samo ograničen broj radnih viza i to na 25 hiljada godišnje. Dakle, ako ste pravi sretnik, biti ćete među tih 25 hiljada ljudi.

Loading..

Ne odustajte i ne predajite se. Idite za svojom srećom i boljom ponudom. Vaše ruke vrijede mnogo više nego što bilo tko može da plati.

Dijelite ovu vijest kako bi što više ljudi vidjelo i možda baš vi ali i taj neko bude sretnih pa uspije otići u “bolji život”.

Da li vi imate želju da idete u Njemačku i da li bi napustili ovu zemlju? Pišite nam svoje mišljenje u komentaru. Šta mislite o tim odlascima iz svoje rodne zemlje?