Ona je bila u drugom stanju punih 10 mjeseci a bebe nije bilo ni na vidiku. Kada je doktor uradio ultrazvuk zaledio se kada je ovo vidio na ekranu!

U današnje vrijeme trudnoća zaista zna da nekada bude jako teška i može da se do nekih mjera i velikih granica jednostavno iskoplikuje pa se čak može i desiti da majčin život jednostavno u tim situcijama bude jako ugrožen i da se tada stvore jako veliki problemi. Prije samo par godina desila se jedna malena i neugodna situacija naime jedne maloljetnice koja je imala samo 16 godina i odlučila je da bi trebala da ode ljekari da objasni. Ona je iz Mičigena iz AMerike i tamo se desila cijela ova situacija koja nije bila ni malo ugodna i uredna onda se ovo počelo dešavati.

Loading..

Naime desila se sitauacija da je ova mlada djevojka lažala svoju trudoći i vjerovali ili ne ona je lažirala da nosi trojke i da je sebi vjerovali vi ili ne kupila lažni stomak i dobro je to uradila jer niko nije sumnjao. Ona je svo vrijeme lažirala i slike sa ultrazvuka sa kojima ona nije niikada ni otipla i moglo se vidjeti da su tu trojke to jeste do je dobar fotošop bio.

Ona je sve ovo pravila na jednoj stranici, obradila je sve procedure i oko darivanje djece i sve je to napravila domišljato te je dobila jako puno poklona i donacija od grada za mlade porodice. Kada se desilo da se približavao termin svi su bili sumnjičavi a majka budućeg oca je počela da sumnja u ovu priču jer njen sin nikada nije bio na pregledu i nije bio upućen i sve ovo.

Tako je ova djevojka uhvaćena jer je u grupi MAJKA trojki objavila slike svoje nerođene djece to jeste ultrazvuka a jedna mlada majka je prepoznala slike sa stranice i otkrila da je ova mlada majka napravila veliku prevaru.