Ona se porađala preko 17 sati, pretrpila je sve i svašta a kada je ugledala svoju bebu, preplašila se i počela je da vrišti! Babice su odmah sklonili bebu od nje. Tuga je svakim danom sve gora i gora bila

Vjerujemo da svi znate da je najveća sreća naime a i pored sreća i jako velika odgovornost da postanete roditelji. Danas mi govorimo vama jednu priču koja nam dolazi iz SAD-a a tu se radi o bračnom paru Rusell i Magda Newman koji su po prvi put sada trebali da postanu roditelji. Na ultrazvuku se moglo vidjet da je dječak i u bolnicu su otišli jer su trudovi počeli. Njen suprug je bio tu pored nje sa kamerom da sve snimi. Znali su da im dolazi dečak a porođaj je kasnio 127 sati i sve je to bila velika komplikacija. Magda je morala umrijeti tokom poroda kada je dijete izašlo ona je pala u nevjest od umora. Rusel je odmah uzeo bebu ali mu nije bilo jasno kada ga je ugledalo. Babice su odmah uzeli i bebicu su odveli u sobu drugu.

Loading..

Ali kada je majka nakon nekoliko sati probudila i uzela dijete po prvi put u ruke plakala je i vrištala je tada od tuge. Bebica je imala ntegnute oči i jako velike usne šupljine. Nije imao uši i tu je bilo još nekoliko defekata. Znali su da sa njim nešto nije uredu ali je bebica imala 2,8 kilograma i bila je zdrava i imala je vitalne funkcije.

Trichet Collinson je inače sindrom ove bolesti i ovo je jako rijetko i u prvoj godini je on imao 11 operacija sve dok se lice nije sredilo. Nije mu bilo dopušteno da izlazi napolje dok nije napunio 5 godina. Do 11 godine je imao mnogo operacija da bi mogao normalno da diše i funkcioniše u životu.