Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ona se rasipa milionima, vilama i jahtama a juče su je slikali na jednom buvljaku u Beogradu! Ona je kupila punu kesu stvari! (FOTO) – Infopedija

Ona se rasipa milionima, vilama i jahtama a juče su je slikali na jednom buvljaku u Beogradu! Ona je kupila punu kesu stvari! (FOTO)

Jako dobro se zna da je sada udarila jako velika kriza i to na domaću estradu i da svi oni jako teško žive i to je sve se desilo radi posljedice korona virusa koji je udario sada uveliko na sve slojeve društva i udara mnogo. Obični ljudi jako teško žive i oni tako jedva sastavljaju kraj sa krajem. Osobe koj su povezane sa šou biznisom sada kukaju dosta više a nije kriza tolika koliko oni govore.

Loading..

Aca Lukas, Dara Bubamara, Neda Ukraden su samo neki od pjevača koji govore kako im je jako teško i ne znaju kako da plate račune? Nemaju novca za osnovne životne stvari a Neda je na moru provela skoro pa dva mjeseca. Dara Bubamara je isto tako već treći put za redom ide na Sejšele? Ljuti su jer su dobili samo 90.000 dinara od Vlade Srbije i to jednokratnu pomoć.

Lepa Brena pada na tu listu a vadi se kako ima firmu svoj bend i oni joj vode stranicu i You tube kanal. Neko ih mora plaćati jer i oni imaju svoju porodicu? Poslanaravno nema ji onda ih ona mora iz svog džepa plaćati a to se njoj nikako ne sviaš sada. Da li je kriza ili ne ali se jako dobro zna da oni svi koriste i nose na sebi skupocjene marke i ne žale novac na sve to.

U današnje vrijeme jako je teško sakriti neke stvari pa je tako juče Lepa Brena snimljena kako je pazarila na Beogradskoj pijaci i ona na sebi nije imala ni ti kap šminke i nije ličila na sebe.