Ova dama je otkrila savršeni trik kako da temeljno operete svoju posteljinu! Izbacite prljaštinu, grinje! NEĆETE MOĆI vjerovati da ovaj sastojak imate u svom domu

Sve osobe koje imaju alergije znaju kako je to jako teško da se izborite sa uzročnicima koji mogu da budu različiti u nekim situacijama. Od polena, trave, ambrozije kao i slično. onda dođe taj period u godini kada su i oči crvene, nos curi i jake glavobolje.

Ali sreća ta inače kratko traje to jeste kada je vrijeme vegetacije određene biljke skupljaju na sebi alergene. Ali imaju osobe koje su tada alergične jako na kućnu prašiu i oni imaju stalno problem i stalno velike borbe oko toga kako da smanje količinu grinja u domu.

Loading..

Jedna od takvih prvih linija tada odbrane jeste posteljina koja treba da bude oslobođena od skupljenih grinja. ALi ne samo posteljina nego i jastuci i potrebno je da se detaljno opere sve to da bi grinje bile uništene tada.

KAKO OPRATI JASTUKE OD PERJA!

Obično se govori da su jastuci od perja ili od čiste vune najzdraviji naime i jako je tepko da se održava. Čunjenica je da se ti jastuci jako teško održavaju. Kada perete veš u mašini treba da vodite računa o tome na koji način možete vi da postavite program na režim na osjetljivo pranje, pa da se ne bi tada stvorile i grudve u samom jastuku. Jedan jako praktičan način i savjet jeste da se stavi nekoliko kugli koje su napravljene od alu folije, veličine tada teniske loptice i to u bubanj mašine kako bi se izbjeglo grudvanje to jeste stvaranje vune unutar samog jastuka.