Ova imena su zabranjena! Treba da znate da ne smijete davati svojoj djeci baš ovo ime! U cijelom svijetu radi tih imena i oni i vi će te imati velike probleme!

Skoro pa svaka žena na svijetu ima svoje zakone i svoje te bitne statute kojih se svi moraju sada pridržavati u toj državi pa i mi ako se jednog dana mi pak odlučimo da trebamo da živimo tu i onda mi trebamo da vodimo računa o svmeu tome. Svaka država svoje zakone donse koji se mogu ljudi ponekada misliti da je to ludo pa se često pitate i vi sami da li ovo postoji. Ma koliko god vam bilo ovo čudno ili morbidno mi moramo ovo da poštujemo. Da vas spriječimo sada da vi ne bi prekršili neke od ovih zakona, pogledajte jedan od jako neobičnih zakona koji u mnogim zemljama sada ne postoji i to u nekim raznim verzijama.

Svi ovi zakoni određuju čak i koja imena smijete i treba da dajete svoje ime svojoj djeci i postoji mnogo zemalja svijeta i čudno je ali neke države imaju pak i neka imena zabranjena. U nastavku vam donsosimo neke zakone i neki će ti zakoni da vas ostave i bez riječi i iznenadit će te se.

Loading..

Svi znaju da Nutella je jedna od omiljenih poslastica kako djeci tako i odraslim ljudima a neki su možda i rekli kako ne mogu da zamisle svoj doručak bez nje a dali ste znali da u Francuskoj sada je Nutella ime zabranjeno. Godine 2015. godine sud u Francuskoj je ovo ime zabranio. Na isti način je i Švedska odlučila sada da treba da zaštiti sada neko od svojih bendova pa i Švedskoj ne smijete da date ime Ikea.

Novi Zeland nije zabranio imena na njihove marke ali ime Lucifer ili druga koja mogu da budu uvredljiva i djeca poslije nose velike probleme tokom života. Meksiko je zabranio ime Robocapa ili Facebook.