Ovaj vidovnjak je predvidio virus ali i Trampov poraz! Sada ima i novu viziju. Svi su se uplašili radi toga

Nikolas Aujula koji ima 35 godina i koji dolazi iz Londa je tačno prije dvije godine, 2018 godine pričao o katastrofama koje se dešavaju od “gripa” i to je sve počelo da dominira i po svijetu i da se širi u velikoj mjeri.

Loading..

Ova njegova vizija se sada kada se malo pogleda bolje izgleda i obistinila, obzirom da sada već svijet nekoliko mjeseci unazad vodi bitku sa korna virusa,a on je tada ovaj grip uporedio i rekao da je sličan španskoj gripi. Isto tako je predvio da će Donald Tramp da izgubi izbore u Americi i najavio je da će se 2020. godine desiti i globalni protesti što je bilo slično u Srbiji ove godine. On je inače po struci hipnoterapeut, regrosoterapeut i psihičko astrolog a sada je pričao o nekim svojim novim vizijama, te je naglasio da ima i vidi velike turbulencije u kraljevskoj porodici.

“Dobio sam viziju, poslali su mi ih. Vidio sam čak da se Megan Markel javlja tu negdje na ekranima i ima intervju i tu se priča inače javno o tajnama cijele kraljevske porodice. Vidimo da će Harry da dobije još jednu bebu.

Između ostalog najavio je da će tri poznate osobe sa A liste da imaju srčani udar i iza tih svojih riječi on stoji jer je to vidio.

“Stalno viđam Tom Kruz i riječ I heart. On će sigurno da ima srčani udari i nema šta drugo tu da bude. Istu stvar ja vidim sa Kim Kardašijan i Natali Portman.”