Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ovo je heroj taksista koji je pomogao smrznutom djedu! Ni slutio nije da će mu se na ovakav način život promijeniti! KAKO JE OVO MOGUĆE! – Infopedija

Ovo je heroj taksista koji je pomogao smrznutom djedu! Ni slutio nije da će mu se na ovakav način život promijeniti! KAKO JE OVO MOGUĆE!

Naime desile su se jako velike i snježne padavine u Ontariju u Hamiltonu i to je zasulo cijel grad. Iz te činjenice sada je saobraćaj sve više i sve teže odvijao. Jedan taksista po imenu Majls Barevin koji ima 48 godina blizio se kraju smjena i samo je čekao kada će da dođe do svoje kuće. On je tada obilazio grad u jednoj sporednoj ulici je vidio da se nešto na kraju ulice nalazi. Ugledao je tada kako neko leži i kada je napustio automobil, vidio je da na snijegu leži starac i da j jako lošeg stanja sada. Njega je taksista tada stavio u automobil i odukao do bolnice ali djed do bolnice se bolje osjećao. Kada ga je predao u bolnici ostavio je i svoj broj u slučaju da nešto ne zatreba od njega jer je rekao da će da bude na raspolaganju!

Loading..

Nakon samo sedam dana ga je pozvao čovjek koji se tada predstavio kao Li i rekao je da ga je pozvao samo da bi mu se zahvalio i pitao se onda on da li je on onaj djed iz snijega i poziv se tada na svoj način završio. Pozvao ga je ponovo i rekao je da bi bilo dobro da dođe ispred bolnice. To je bio on i izgledao je dosta bolje.

Djed sada ima 76 godina i bolestan je. Taksista je sada odvukao kući a djed je pozvao i njegovu prijateljicu da se pridruži. Rekao je da godinu dana živi sada sam i da mu je supruga sada umrla i to prije godinu dana i nema djece. želio je da bude prijateljica svjedok. On je svoju kuću odlučio da prepiše taksisti, a on je htio da to odbije a prijateljica djedova je rekla da to je njegova želja i sada treba da ispuni to.