Ovo je nevjerovatna priča: Ona je dvije sedmice bila zakopana živa u sanduku!Kada su napokon iskopali ostali su zaprepašteni kada su ovo vidjeli

Prije par mjeseci pojavila se jedna informacija da je ova djevojka naime preminula na jako čudan način i neobičan. Nju su pronašli mrtvu sa velikim brojem povreda na tijelu a najviše povreda je bila na rukama ali i nogama. Ona je navodno ove povrede dobila da bi pobjegla iz groba u kojem je ona tada bila zakopana i to živa i sve se to desilo greškom. Ovo je velika tuga i bol.

Ono što je tužno jeste da je ona pokopana što su ljekari rekli da je ona imala dva velika srčana napada i da je dobila jako veliki septički šok od kojeg je nažalost ona poslije preminula. Oni tada nisu čekali potrebnaa 48 sati pravilo i jednostvno ona je već za 48 sati već bila sahranjena.

Loading..

Ona se probudila, onda je ulozila puno truda, vrištala i tražila je pomoć i nakon svih pokušaja naime bijega iz groba ona je umrla nakon 11 danaa a preživjela je zaista strašnu agoniju, koju je preživjela tada šest metara ispod zemlje. Mrtvom su je proglasili u bolnici i samo dan je sledeći bila u grobu.

Ljudi koji su živjeli u blizini groblja rekli su da čuju kako stalno čuju plakanje i traži pomoć. KADA SE otvorila grobnica, oni su vidjeli tada djevojku po imenu Rosanhella Garitos i tada je već bila mrtva. Njeno tijelo je bilo u drugom položaju nego što je prije. Ovakvih stvari ima jako puno u svijetu i to nas je ostavilo bez teksta. Niko ne može da povjeruje da se sve ovo desilo u 21. vijeku- Prvo neko je zakopan živ i niko ga nije obišao 14 dana.