Ovo je potresna slika iz Trebinja! “Ovo je moj prijatelj, jako loše i bolestan je, bori se za vazduh sada. Danas je ovako primio terapiju.” ŠOK

Mi smo sada upoznati sa tim da je situacija sa korona virusa i sa pandemijom zaista eskalirala i to svugdje u svijetu pa tako i na našim područjima. Ovo što se dešava nije ni malo ugodno i zaista stvara strah i paniku.

Loading..

Nažalost radi svih ovih silnih pacijenata kojima je potrebna liječnička pomoć sada se zanemaraju svi ostali pacijenti kojima je u tim situacijama zaista potreban ljekar i ljekarska pomoć. Tako je na društvenim mrežama se pojavila slika koja je napravljena prije svega u Trebinju i koja na najbolji način sada pokazuje kakvo je stanju u državi i pokazuje trenutno stanje našeg zdrastvenog sistema. Vjerovali ili ne, postoji slika koja pokazuje sve to. Ovdje pacijent u dvorišut zdrastvene ustanove primio je infizuju koja je zakačena na drvo.

“Na ovoj slici treba da znate da je to moj prijatelj. Danima se bori sa jako visokom temperaturom a pored toga je razvio u upalu pluća. On je na ovaj način primio i infuziju i potrebnu terapiju. Dok vladari balahaju, grade se vile i bazene raspijau se sa nekim tenderima, narod se jadan na ovaj način mora liječiti.” napisao je kao opis fotorafije Duško Miljanović iz TREBINJA.

Da je ova slika vjerodostojna i stvarna kasnije je i potvrdila Branka Drašković koja je inače direktorica Trebinjskog Doma Zdravlja te da služi na ponos svim tamošnjim radnicima koji ne biraju uslove i ne odbijaju pacijente nego rade a onim što imaju i trude se svima pomoći i olakšati.

OVa slika je stvarna i pokazuje zdrastveno stanje naše države koja se pati na najgori način kako bi se izvukli sa korona virusa a svim ostalim pacijentima je potrebna pomoć.