Ovo je savršeno rješenje za smradove iz odvoda! Dovoljno je samo da spremite ovu domaću smjesu i problem je rješen za jedan minut!

Da li vam se nekada desilo da ste ušli u kupatilo ili jednostavno u kuhinju i odjednom ste tada osjetili jako čudan i jako neugodan miris a ne znate ni odakle to stiže. Vi onda idete okolo i onda tražite po ćoškovima da ne bi pronašli odakle dolazi neki taj miris i ne možete da nađete koji je to uzrok i razlog neugodnih mirisa radi kojih se vi stidite kada vam neko dođe u dom.
Ako vam takve stvari jako često a pitamo se sada svi da li vi pogledali svoje odvode, očistili ih. Naime ne biste vjerovali ali najčešće taj neugodan miris dolazi iz odvoda i to iz odvoda iz sudopere ako osjetite da je taj neugodan miris u kuhinj.

Loading..

Kada malo razmislite ima u tome svemu i logike, zar ne! Zamislite samo kolika količina hrane se nataloži i skupi u odvode dok vi perete suđe, žurite i ne pokupite hranu koja je ostala na tanjirima. Onda jednostavno tako se sa vremena na vrijeme nataloži u cijevima i onda se dešava neugodan miris i uz sve to jer je jako vlažno dešava se da se skupljaju gljivice koje mogu da stvore neugodne mirise. Nemojte da se šalite sa tim jer sve te gljivice mogu da vam uzrokuju prije svega jako velike probleme sa zdravljem tada.
Jako je važno da vi redovni čistite svoje odvode, ako vam se više ne bi skupljalo i ne bi se stvarale i gljivice i bakterije koje stvaraju neugodne mirise i gadne.

Iako postoji jako veliki broj sredstava i hemikalija, koje mogu da riješe ovaj problem to i nije baš dobro za sve naše disajne putove ali nemojte da se brinete mi smo za vas pronašli prirodno riješenje koje će da riješi sve vaše probleme i olakša sada.
Naime potrebno je da pomješate preko 5 litara vode, 4 dcl sirćeta i tri kašike soda bikarbone i svi problemi će da se riješe. Naime naspite prvo sodu pa onda sirće i sve tada malo po malo. Pokrijte to i pazite i samo par minuta poslije naspite vodu. Ovo će da riješi sve probleme sa odvodima i olakšat će te sami sebi.