Pogledajte slike Kolinde kada je bila mlada! Ovo su slike napravljene prije više od 30 godina! OVAJ DETALJ svima će zapasti za oko… Kako?

Nekadašnja Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović je jako poznata i ona iza sebe prije svega ima dobru i jako blistavu karijeru, nju jednostavno prati sreća otkako je ona uspjela da završi fakultet i jednostavno je tada uspjela i izborila se na pravi način.

Situacija i stanje je puno bolje krenulo kada je ona odlučila sada da se učlani u HDZ tačnije tada u Hrvatsku Demokratsku zajednicu a svima je manje ili više poznato asda da je ona uspjela jako da napreduje i da jednostavno se ostvarila u svim tim poljima.

Za Kolindu su mnogi rekli da je ona jedna od jako aktraktivnih političarki a njen modni stil i njen jednostavno ukus je ravan nekim brojnim svjetskim zvaničnicima, i mnogi su nju tada uspoređivali sa Prvom damom SAD-a i to sa Melanijom Tramp.

Loading..

Ovaj njen tadašnji modni stil je prije svega jako teško da se nadmaši a KOlinda se uviijek sa tim izazovima nosila i jednostavno je tada bila u centru pažnje i uvijek od trenutka od kako se pojavila uvijek je bila glavna.

Na društvenim mrežama sada kruže neke nove Kolindine slike a malo je onih slika gdje su one uspjele da ostanu u javnosti a ipak smo mi pronašli sliku kada je ona bila jako mlada djevojka i jednostavno sve tako iznenadila jer niko nije očekivao da će ovako da izgleda.

Mi smo danas za vas našli jednu sliku koju kada vidite vi sada iznenadit će te se kako je izgledala mlada Kolinda kada je imala samo 20 godina tada. Sami možete da procijenite da je ona bila ljepša prije pak ili sada.