Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

POJAVIO SE NOVI SIMPTOM KORONA VIRUSA!!! DOKTORI ODMAH UPOZORILI I JAVNO SE OBRATILI!! Ukoliko ga osjetite ODMAH SE JAVITE!! Javlja se samo kod mladih – Infopedija

POJAVIO SE NOVI SIMPTOM KORONA VIRUSA!!! DOKTORI ODMAH UPOZORILI I JAVNO SE OBRATILI!! Ukoliko ga osjetite ODMAH SE JAVITE!! Javlja se samo kod mladih

Kako saznajemo, pojavio se novi simptom ovog “dosadnog”virusa. Mladi su svoje simptome iznijeli i shvatili su i liječnici da je to novi simptom koji se samo pojavljuje kod mlađih osoba. U nastavku smo sve objasnili.

Naime, riječ je o naglom nestanku mirisa. Ansomija je pravi naziv za ovo stanje a to se dešava samo mlađima koji su bili pozitivni na Korona virus.

Svi mladi koji su se javili na testiranje, imali su ove simptome i to blažeg tipa a onda su testovi pokazali da su pozitivni na ovaj virus.

Loading..

Osim gubitka mirisa, u nekoga nestane i okus, a malo tko ima zapušen nos.

Dakle, dobro pratite svoje stanje. Ipak je temperatura ostala glavni simptom, kao i bolovi u plućima ali i veliki kašalj.

Ljude to mnogo i nervira, kada jedu a ne mogu ništa da osjete. To su i izložili kao najgori dio ovog virusa. Polako sve ubija.