Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Sada po prvi put se oglasio i budući svekar Srpske majke: Nije mogao ni da sanja da će sin mu ovo uraditi! POGLEDAJTE ŠTA je na sve to poručio – Infopedija

Sada po prvi put se oglasio i budući svekar Srpske majke: Nije mogao ni da sanja da će sin mu ovo uraditi! POGLEDAJTE ŠTA je na sve to poručio

Naša pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović je podigla veliku prašinu u javnosti iako ni sama ona tada nije očekivala da će tako nešto da se desi jer je jedna od najpoznatijih estradnih ličnosti sa našeg regiona pa je radi toga svega naša javnost toliko zainteresovana za njen život tada. Svih ovih dana svi pričaju samo o Cecinoj novoj ljubavi, Bogdan Srejović sa kojim je ona u vezi od prije Nove Godine. Oni su se krili ali sada su odlučili da sve javno ide od sada pa su viđeni i na nekoliko mjesta.

Loading..

No međutim niko od njih dvoje do sada nije se oglasio u medijima oko svih ovih navoda a prvi koji je od porodice dao izjavo bio je Bogdanov otac koji je rekao ovo o njihovoj vezi. On je rekao da pojma nije imao sa kim se viđa njegov sin i da je to skoro saznao iz medija i da je začudio se tada ali isto tako je rekao da je jako nezahvalno da on kometariše odnos svog sina jer je on odrasla osoba i on sam zna šta i kako će da radi. Sretan je kada vidi sina da je zadovoljan ali i Ceca i sve se čini da im je lijepo skupa.

Iako nije znao ništa o njegovoj vezi poznati atletičar Miloš Srejović je rekao da sin je rekao doći za Božić jer moraju da razgovoraju ali nije mogao da vjeruje da je ovo. Bilo kako bilo on ih podržava i podržava svaki sinov izbor.