SNIMAK KOJI JE SVE ZAPREPASTIO! Zaspala normalno a probudila se u strašnim bolovima! Ljekari iz njenog stomaka izvukli živu zmiju!

Na internetu zaista možemo pronaći priča koje ni u mašti nikada nismo pomislili. Ova priča je obišla skoro cijeli svijet, pisana je na mnogo jezika a sve reakcije su bile zastrašujuće. Svi su zanijemili dok su čitali tekst ali i dok su gledali snimak. Zar je nešto ovako moguće?

Riječ je o djevojci koja dolazi iz Rusije. Ona je prije podneva ležala napolju i kako je vrijeme bilo tiho i mirno, zaspala je.

Opustila se a nije se nadala da će tako da završi. Međutim, kada se probudila, odmah je osjetila bol u stomaku, mučninu i vrtoglavicu te je pozvala pomoć a onda se i srušila na pod.

Loading..

Odmah su je odvezli u hitnu a tamo su je snimili i vidjeli da u stomaku ima strani predmet koji se miče.

Uspavali su je a onda sondom pokušali izvući to što ima u stomaku. Uspjeli su ali kada su vidjeli da je to zmija, i doktori su se prepali.

Medicinska sestra umalo da je pobjegla a svima je jako čudno jer je zmija i dalje bila živa. Na sreću, spasili su djevojku. Zmija joj je ušla kroz usta dok je spavala u dvorištu.