Strašna sudbina i tragedija! Macina supruga izgubila trojke: Sve je tada krenulo loše a sada je svima poručio jako bitnu stvar! OVO niko od njega očekivao nije jer je uvijek pozitiva!

Poznati glumac ali i sada voditelj Dragan Marinković Maco je u vezi to jeste u braku sa atraktivnom Jovanom Milić i to tada četiri godine.

Jovana je od njega mlađa dvije decenije i ona je inače po zanimanju Frizerka a uspjela je glumca da osvoji i da je on oženi. Mada je Maca poslije razvoda od svoje prijašnje supruge više nikada neće oženiti a u jednoj emisiji Maco je ovo izjavio i rekao:

Loading..

“Ja sam svoju suprugu, moju Jovanu oženio sam za kratak vremenski period. Mi smo tada počeli da se zabavljamo i to osmog septembra, a 14 januara smo obavili mi i vjenčanje. Na njen rođendan sam se počastio a njoj je to jako puno značilo. Ja sam napravio feštu na nekom splavu, nas deset je tada bio i dolazi frajer kaže “Dobar dan.”
Meni taj papir ništa ne znači. Sada nam je život divan i zaista uživamo.”

On je rekao da je njegova supruga prije izvjesnog vremena i izgubila trojke te da joj je to bila prva trudnoća i da joj je jako teško radi toga bilo, mada je on svjestan da veliki broj parova prolaze kroz sve ovo. Osim toga je rekao kako se njegova supruga Jovana jako dobro slaže sa njegovim sinom koji je sada još uvijek maloljetan.

“Jovana se jako dobro slaže sa svima njima. Jovana zaslužuje da ima djecu, ali imali smo tešku situaciju, tako da će dat Bog dati da se nas dvoje ostvarimo kao roditelji, iskreno se nadam da će tako da bude. Ja bih 20 djece. Moja želja životna je da imamo 11-oro djece i jedann fudbalski tim i da živimo u hacijndi. Da tu bude nas 13 za stolom.