Svi tuguju i grcaju. Od jutros je sve izašlo u javnost i sada je sve otkriveno! Tuga do neba- Niko ovo nije očekivao (FOTO)

Kada mi odlučimo da progovorimo o kompozitorima iz bivše Jugoslavije, prva imena koja nama tada padaju na pamet jesu Tonči Huljić, Đorđe Novković, Dragan Stojković Bosanac kao i Peđa Medenica i još veliki broj poznatih ali sada kada se radi o tekstopiscima niko na crtu ne može da stane Marini Tucaković.

Loading..

Ona je postala pije svega simbol estrade i glavni adut kada neko želi da uspije na muzičkoj i javnojs ceni.
Ona svaki svoj tekst koji napiše tada pretvori u suho zlato pa i svaka pjesma bude veliki hit. Ona kada napiše određeni tekst tada zna da će ta pjesma da bude hit i kome će je namijeniti a nekada pjevači odbiju to pa onda neko drugi uzme to i postane ultrapopularant ada.

Upravo tako je ona i došla do velikog Cecinog Hita “Kukavica” koja je bila prvo namjenjena i ponuđena Vesni Zmijanac koja je tada odbila dok Ceca nije odlučila da to bude njena pjesma. Isto tako pjesma “Zmaj” koju je Indira Radić otpjevala i jednostavno ta pjesma je postala njen znak i nikada ni ti jedna pjesma nije ponovila taj uspjeh. Ovu pjesmu svi znaju a malo ko zna koja je to priča iza.

Naime neko je na internetu odlučio da piše o tome kako je to pjesma koja govori prije svega o desetogišnjoj ljubavi i to dvoje ljudi koji su planirali da se vjenčaju. Naime djevojka je svom dečk dala pismo da on pročita to tek kada ona umre. On je tu noć otišao da pije u kafani i otvorio je pismo i pročitao ga a onda je došao do bolnice ujutro i saznao da je ona umla. On je navodno ovo pismo prodao Marini i otišao jako daleko. Marina kaže da je čula za tu priču ali nije istina jer je ona napisala tu pjesmu sama a ne preko pisma.