Velika panika je zavladala u Srbiji! Predsjednik Vučić je povrijeđen ! Svi su sve ostavili i pritrčali da mu pomognu! POGLEDAJTE šta se sada sa njim dešava

Jedan od naših jako aktuelnih i poznatih političara na cijelom Balkanu jeste bez sumnje Aleksandar Vučić. Skoro da nema osobe u regionu da ne zna za njega. Svuda je on prisutan tu je i u pokretu. On je na terenu, u fabrikama, obilazi sve i jko često i nekamalena i neka velika mjesta.

Loading..

Rado je on u medijima, on svaki dan radi i sve to radi da ni pomogao svojim građanima, brine se o njima i kako i sam kaže radi na tome da svi budu zadovoljni mada jako često bude i zlih jezika koji ga komentarišu i ne govore baš lijepo i ugodno o tome.

Ova situacija se desila dok je obilazio pogone sa predstavnicima grupacije od jedne fabrike koja se radila i da bi on vidio kako i na kojem principu ovo radi a tokom tog obilaska desila se jedna ni malo ugodna situacija. Naime vlasnici su mu objašnjivali kakav je to proces koji se tu dešava i koji se odvija u fabrikama i onda je on tada dotakao jedan proizvod koji je bio u fazi nastajanja i od njega se toliko jako opržio a nije imao nikakvu zaštitu.

Svi su se tada toliko preplašili i prestravili i počeli su da trče premu njemu a sve je spasila i jedna flaša vode koja je bila tu u blizini koja je na neki način barem ublažila opekotine koje su tada nastale. on se nakon toga okenuo i sve je počeo da govori kao da je šala ali vidjelo mu se u tom trenutku da nije bilo baš ugodno.