Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Za Baju kažu da ima najljepšu ženu na estradi: Sada je svima jasno zašto je toliko krio kao zmija noge! OD ljepote njene staje dah (FOTO) – Infopedija

Za Baju kažu da ima najljepšu ženu na estradi: Sada je svima jasno zašto je toliko krio kao zmija noge! OD ljepote njene staje dah (FOTO)

U OVOM članku mi sada malo govorimo o estradi za koju smo svjesni da je u zadnjem periodu to jeste godinu dana nje skoro pa i nema i to naručito kada se radi o nastupima i cijela ova situacija koja se dešava sa pandemijom korona virusa. Ono što svima nama sada fali jeste dosta više kocerata, nastupa skoro pa i nema, a ako ćemo iskreno ne možemo se baš ni sjetiti kada je neko od pjevača zadnji put izdao neku pjesmu.

Loading..

Oni što je sigurno jeste da su sada svi umjetnici zaledili svoje karijere, do nekih sretnijih i dosta boljih i ljepših vremena jer smo svjesni da bilo koje ulaganja sada može da znači neki problem i neka propast.

Mi sada u današnjem članku govorimo o estradi iz nekog drugo ugla a radi se o tome da smi mi svjesni sada da pjevači pored sebe imaju ljepotice kao supruge i da smo skoro pa svi sada upoznati sa tim kako izgledaju njihove supruge kao što je Aca Lukas, Željko Joksimović a svi se pitaju ko je i šta je supruga od velikog šmekera na estradi Nedeljka Bajića Baje.

Mi kada spomenemo njema svjesni smo da je on čovjek koji iza sebe ima bogatu karijeru i dok nije bila situacija sa korona virusom on je bio jedan od onih koji je punio klubove. On je uvijek bio miljenik žena a malo ko zna da on nije slobodan, jer on ima suprugu koju nije eksponirao u javnosti.

Naime njeno ime je Ivana i ona je manekenka i foto model a oni su se tada upoznali na snimanju spota Mokra do kože. Sada su u braku i imaju dvoje djece.