Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Za ovo se kaže da je skandal vijeka: Pored svoje supruge, Đani nudi veliku svotu novca za noć sa Suzanom! Kada čujete o kojoj cifri se radi, neće vam dobro biti! – Infopedija

Za ovo se kaže da je skandal vijeka: Pored svoje supruge, Đani nudi veliku svotu novca za noć sa Suzanom! Kada čujete o kojoj cifri se radi, neće vam dobro biti!

Suzana Mančić je skoro za cijelu svoju karijeru je ona važila za jednu od najljepših i najatraktivnijih dama sa Balkana jer je ona svo vrijeme bila san mnogih muškaraca, zrelih muškaraca ali i tinejdžera. Tako je i sada i dan danas dok je u starijim godinama Suzana je kao vino što je starija to je ona bolja.

Loading..

Jedan od njih je kao dosta mlađi koji je ludio za njom je bio i folk pjevač Đani koji je u medijima priznao da mu je jedna od najvećih želja bila da jednu noć provede sa Suzanom te je redio sve na tome da je upozna makar preko poznanika i preko prijatelja i bio je tada spreman da potroši sav novac za jednu noć ali mu se ta želja ostvarila nikako nije.

Kada su Suzanu pitali šta ima sve na ovo da kaže, pogovot na ovu Đanijevu priču ona je izjavila da za Đanija nema tu šta da komentariše dok Đanijeva supruga Slađa je izjavila kako nije ljubomorna na njegovu priču jer zna da je to šala i da tu nema ozbilje.

Za Đanija su rekli da je muškarac koji oduvijek je volio žene ali njegova supruga Slađa mu je sve to praštala i uvijek se vraćao njoj u njen dom i sa njom da bude.