Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

ZBOG KORONE IGNORISALA OVAJ SIMPTOM I DOBILA LEUKEMIJU! Dobro obratite pažnju na ovo! ODMAH SE JAVITE LJEKARU – Infopedija

ZBOG KORONE IGNORISALA OVAJ SIMPTOM I DOBILA LEUKEMIJU! Dobro obratite pažnju na ovo! ODMAH SE JAVITE LJEKARU

Treba da vam je jasno, da iako je korona virus, neke bolesti ne mogu i ne smiju da čekaju, kao ni sami simptomi. Iako nemate dijagnozu, a imate problema i neke od navedenih simptoma, odmah se javite ljekaru ili potražite pomoć od stručnog lica. U nastavku smo objasnili šta se desilo jednoj gospođi koja je mislila da zbog korona virusa, ne treba da se javi ljekaru.

Naime, jedna gospođa je htjela da sve upozori i otkrije kakvi su to simptomi, koji su se i njoj činili bezazlenim… Uopšte nije ovo očekivala.

Česti umor i zastajanje daha je osjećala iz dana u dan. Mislila je da je to zbog godina. Osjećala je opću slabost ali i talasanje po sobi.

Loading..

Iz dana u dan, viđala je na sebi neke modrice koje su dolazile ni od kuda. Bilo joj je jako čudno, ali nije bilo bolno. Mislila je da je i to prolazno.

Međutim, kada je vidjela da joj nekontrolisano krv iz nosa curi, shvatila je da se ipak nešto dešava. Oticanje desni, kao i osjećaj nadutosti i punoće je također simptom koji je ignorisala.

Kada je otišla ljekaru, odmah su uradili test i punkciju koštane srži i nažalost su otkrili da ima leukemiju. Mnogo teško je prihvatila ovo saznanje a onda je odlučila da sa svima to i podijeli.

Ako osjetite bilo šta od navedenog, odmah se javite ljekaru.