Žena od 62 godina odlučila se na plastičnu operaciju da bi bila ljepša suprugu! SVE JE KRENULO nizbrdo. Pogledajte kako sada ona izgleda

Mi nismo ni svjesni šta može da uradi jedna žena i to u vrijeme kaa je ona zaljubljena i kada voli jako i žarko. Ima puno pjesama o to temi da je žena u stanju da uradi sve samo da bi bila pored voljenog muškaraca i uživala. Neke su spremne toliko da idu daleko da urade i neke plastične promjene na sebi i čim vide da je majka priroda krenula da ih mijenja one odmah počnu da rade sve da bi bilje ljepše i zavodnije svojim partnerima.

Loading..

Hou Čuong Tu Šao koji ima sada 62 godine i koja dolazi iz Vijetnama i radila je puno plastičnih operacija, ne bi li bila ljepša za svog supruga koji ima sada tek 26 godina i vjerovali ili ne ona je potrošila preko 100 miliona vijetnamskih donga a to je preko 3.500 funti na sve silne operacije a prije svega to je uradila na svom licu. Kada je sve završila oni su ponovili set slika kako bi njega oduševila i bila mu lijepa.

Njih dvoje su sada u braku pune tri godine kako je rekla ona za medije, ona nije uradila da bi bila sretna pored njega nego je htjela da bude lijepa i to samo za njega. Kako su se vjenčali svi jednostavno napadaju njihovu ljubav ali ona tvrdi da je hemija jaka i da se oni sada kažu da se vole kao prvog dana.

Kako kaže samo je trepnula i proletile su tri godine i to čarobne. Njih dvoje su se upoznali 2017 godine u kafiću gdje je on bio redovna mušterija.